A vendégházhoz szorosan kapcsolódó Páskom 1802 Gasztroműhely 40 hektáros szőlőterületen helyezkedik el, pár száz méterre a vendégháztól.
Mosberger Mihály egy lajoskomáromi szántóföldön alakította ki csodálatos szépségű Páskom Cottage-ot, ahol mindenki nyugalomra lelhet a rohanó hétköznapokban. A Mosberger család Lajoskomárom alapításának kezdetétől (1802) a faluban él, nem csoda tehát, ha nagyon kötődnek a környékhez. A vendégházhoz szorosan kapcsolódó Páskom 1802 Gasztroműhely 40 hektáros szőlőterületen helyezkedik el, pár száz méterre a vendégháztól. Csécsei László séf vezette konyha a természetközeliség, minőségi termelők és a nyersanyagok tiszteletére épül, magyar konyha hagyományainak őrzésével, a legmodernebb technológiák és technikai háttér segítségével. Az étterem arányosság és harmónia gondolatát képviseli, ami ötvözi és magába foglalja az építészeti stílust, a felhasznált nyersanyagokat, ételeket, borokat, zenét, ami az itt eltöltött időt élménnyé formálja.