Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

A BalatonBike365 teljes körű információt nyújt és szolgáltatásokat ajánl a Balatont és környékét kerékpárral felfedezni vágyók számára.

A térséget bringával a legnagyobb élmény felfedezni, hiszen így számtalan Balaton környéki rejtett kincs sokkal könnyebben elérhetővé válik, legyen az egy lenyűgöző kilátó, vagy egy festői erdei útvonal. Ezt támogatja a http://balatonbike365.hu weboldal és a BB365 mobilapplikáció, melyek a Balaton turisztikai térségébe kalauzolnak el mindenkit, méghozzá biciklivel, az év 365 napján. A website a desztináció turisztikai értékeinek bemutatásán túl megkönnyíti az útvonaltervezést és az eligazodást is a turisztikai szolgáltatások és célpontok között. Az applikáció az 1000 kilométernyi kijelölt és folyamatosan kitáblázott kerékpáros útvonalon, a 70 különböző nehézségű tematikus túrán túl 30 kategóriában, több ezer ingyenesen látogatható attrakciót ajánl, és segíti a navigációt a terepen. A kitáblázott túraútvonalak mentén fedett kerékpáros pihenőhelyek, térképek, szervizoszlopok várják a bringásokat.

Felkészült és készséges kollégák várják a kerékpár nélkül érkezőket a négy BalatonBike365 szolgáltatóközpontban: Balatonfüreden, Balatonföldváron, Keszthelyen és most már Kapolcson is. Túraútvonal ötletekkel, vezetett e-bike túrákkal, prémium kerékpár bérléssel, kerékpárszállítással, bringás biztosítással és mentőszolgálattal teszik bárki számára kényelmessé és biztonságossá a biciklis felfedezőutakat! Emellett ezen pontok tökéletesen felszerelt eszközparkkal, minden kerékpártípus esetében felsőkategóriás modelleket, illetve természetesen teljeskörű kerékpáros szolgáltatásokat, igény esetén túravezetést kínálnak.

KÓSTOLJ ÉS TEKERJ!

Ízutazás a testednek és a lelkednek, kötetlenül!

A BalatonBike365 a Taste Balaton hivatalos támogatója. Meggyőződésünk, hogy egy igazán kerek gasztro élménynek elengedhetetlen része a kerékpár nyújtotta szabadság és aktivitás.

Közlekedj partnerünk, a BalatonBikeTour csúcskategóriás elektromos kerékpárjaival a helyszínek között és élvezd a téli álmából éledező Balatont! Tapasztald meg egy könnyed mozgás után a kulináris élvezetek új dimenzióját, amikor az aromák intenzívebbek, az ízek pedig kivilágosodnak.

Az esemény ideje alatt, a Balaton körül 5 ponton veheted fel és adhatod le a bringákat, de akár ki is szállítjuk neked. Így saját magad tervezheted meg a számodra ideális gasztrotúrát.

Egyedülálló online kölcsönző rendszer segít abban, hogy otthonról kedvezményesen és kényelmesen lefoglalhasd a számodra ideális kerékpárt: https://www.balatonbiketour.com/kerekparkolcsonzes