A Kalóz látványkonyhájában ezúttal a Kalóz volt séfje, Kisuti Dávid és kollégája, Lévai Tamás kertész, immár mindketten a Zöld Bagoly Farm képviseletében. Közösen készül a kora tavaszi saláta a kertből és az erdőről, medvehagymás almaecetes vinaigrette-tel emelett kimchit is kóstolhattok. És hogy mi lesz még?
Beszélgetés a zöldségekről és salátákról, valamint Lévai Tamás előadása az intenzív “non-till” technologiáról a kertészetben.
Praktikák és történetek a tartósítási módszerekről, hasznos tanácsok a fermentációról és az ecetekről, valamint ezek sokrétű felhasználásáról.
Élet az erdőben, gombák közt! Lévai Tamás gomba szakellenőr mesél a szezonális erdei-mezei gombákról.
Kötetlen beszélgetés a kertésszel és a séffel a göröngyös útról, míg a termék a földből az asztalra kerül.