Malacsütés
Ruga Endrével 
cigányzene kíséretében

03.14.

17:00

Petrányi Pince

beszélgetés

Malacsütés közben a Petrányi Pince séfjével, Ruga Endrével beszélgethetnek a faszénen sütés mozzanatairól, illetve az ízesítési praktikáiról.

Fedezzük fel újra a régi magyar konyha hagyományait, a családi baráti mulatságok, a fenséges ízek, a faszénen sütés különleges hangulatát a Petrányi Pince teraszán ezen az izgalmas gasztronómiai programon. A frissen, a szabad ég alatt sült ételeknek nincs párja. A korábbi évek ezen időszakban a nyárson történő malacsütés az ünnepek és a családi programok elengedhetetlen része volt. A családi és baráti összejöveteleket még napjainkban is izgalmassá teheti ez a program, így azoknak is ajánljuk, akik egy-két mozzanatot eltanulva, otthon is bátran nekiállnak az elkészítésnek. Mindenhol máshogy készítik a malacsültet, más más technikával, ízléssel. Mi azt fogjuk megmutatni, hogy hogy készül a Petrányi Pince teraszán a valóban puha és ropogós malacsült. Programunk alatt cigányzenével szórakoztatjuk vendégeinket, és természetesen a friss malacsült menüvel, amit vacsorára szolgálunk fel.
MENÜ:
Malacsütés, cigányzene
-Paradicsomleves, házi betűtészta
-Malacsült, parázsban sült burgonya, pecsenyelé, kimcsi
-Mákos kalácspuding, szilva