Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

A Taste Balaton egy nagyon különleges fesztivál, hiszen nem egy helyen zajlik, hanem 26 étteremben és számos borászatban a Balaton körül. Térképünk segítségével ki tudod választani a hozzád közel eső helyeket és programokat.

A Taste Balaton fesztiválra minden résztvevő maga értékesíti a jegyeket. Először is a Programok oldalon válaszd ki a neked tetsző eseményeket! Kattints az eseményre, majd a jegyvásárlás gombra, így tudsz jegyet venni, vagy regisztrálni eseményre. Érdemes sietni, mert a helyek száma korlátozott. 

A fesztiválra nem értékesítünk bérletet, jegyet venni az adott programok aloldalán tudsz.

A Taste Balaton közel száz, nagyon izgalmas gasztro és kulturális programot kínál közel harminc helyszínen, ezért az események ára változó. Menj a Programok aloldalra, kattints a neked tetsző eseményre, ahol minden fontos információt, többek között az árat is elolvashatod. Felhívjuk figyelmedet, hogy a Taste Balaton fesztiválon számos ingyenes programon is részt vehetsz!

A Taste Balaton fesztivál 26 különböző helyen zajlik, a közlekedést magánúton tudod megoldani, autó vagy a tömegközlekedés segítségével. A helyszínek között azonban elektromos biciklivel is tudsz közlekedni a Balaton Bike 365 jóvoltából. A biciklit kérésre ki is szállítják neked, erről bővebben itt olvashatsz.