Vendégségben a muravidéki Kodila étterem

03.09.

13:00

Mi a Kő

vacsoraest

Vendégségben a muravidéki Kodila étterem, akik 3 napon át várják a vendégeket a Mi a Kő étteremben!

A muravidéki hidegen füstölt érlelt sonka eredetvédett termék, Szlovénia egyik legismertebb kulináris ínyencsége. A Kodila család nádfedeles érlelőházában minimum 12 hónapig készül a sonka, 4 hónapig sóban és fűszerekkel érlelik, bükkfán füstölik, 2-3 hónapig szárad, majd kezdődik a hónapokig tartó érlelés. Ezt a csodás terméket most a Balaton-felvidéken is meg lehet kóstolni, a Mi a Kő étteremben ugyanis a Kodila család termékeiből március 8-10. között tartanak vásárt, illetve az ő alapanyagaikból készülnek az ételek.

Asztalfoglalás: +36 30 459 5323