Sajátos látásmódjukkal mutatják meg Tokajt és Mádot, ahogy filozófiájukról vallanak: „Nem lehet hangsúlyos a hordó, nem fűthet be az alkohol és nem billenhet az általunk elvárt egyensúly. A számunkra tökéletes arányokon dolgozunk.” Kulcsár Gábor borász mutatja be a birtokot és a borokat. A Csécsei László séf által összeállított Menü méltó párosítása lesz a mádi boroknak! Ismerjék meg Önök is ezt az együtthatót!
A rendezvényre előzetes ASZTALFOGLALÁS szükséges a + 36-30 247 8316 számon.
MENÜ:
Furmintos sós vaj, vadkovászos kenyér
Tonhal, uborka, gyömbér –
Préselt borjúláb kacsamájjal, zöldalma, sült saláta – Sauvignon blanc 2023
Házi tészta, medvehagyma, lágytojás, vargánya – Furmint blanc 2022
Nyúl ”blankett”, rizottó ropogós, sós citrom – Furmint 2021
Töltött fürj, zeller krém, körte, zöldmártás – Selection U Furmint 2019
Kecskesajt, tejcsokoládé, málna sorbet – Édes szamorodni 2021