A bemutatott könyv nem csak 1100 év magyar konyha kultúrájának tudományos összefoglalója, hanem egyben egy stratégiai játék is:
Utazás térben és időben, és a játék végén természetesen nem marad el a jól megérdemelt jutalom sem: a 4 fogásos, fantasztikus menüsor. Gasztronómiai utazás egy különleges vacsoraesten, ahol Ruprecht László személyesen mesél a könyv elkészítésének hátteréről, valamint arról hogyan hozhatunk létre innovatív fogásokat a múltból inspirálódva.
Vendég: Ruprecht László, a Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület elnöke
1100 ÉV ÍZEI MENÜSOR
Előétel: Vaddisznómáj pástétom
Választható főételek:
Főétel 1.
Lassan sült mangalica tarja körtével és spárgával, fehérbormártásban
Főétel 2.
Grízes tészta, baracklekvár, házi habcsók
Desszert:
Omlós tésztakosár főzött vaníliakrémmel, rizskásával és bogyós gyümölcsökkel